nieuws

Opleiding SPO voor verzekeringsbranche

Archief

SPO, opleidingsinstituut voor de pensioenfondsenwereld, gaat opleidingen verzorgen voor de verzekeringsbranche. Zij doet dat samen met VH Pensioengroep, bekend van software en adviesketen Pensioenselector.

Onder het label SPO Pensioencoach worden aan medewerkers van assurantiekantoren en pensioenafdelingen van verzekeraars cursussen aangeboden. De eerste is Opleiding Zakelijk Leven en Pensioen, volgens de initiatiefnemers een basisopleiding, gepositioneerd tussen een algemene assurantieopleiding en specifieke pensioencursussen. Het volgen van de cursus geschiedt digitaal (e-learning). “We verwachten via VH Pensioengroep een entree te kunnen krijgen binnen de verzekeringswereld”, stelt SPO-directeur Mark de Wijs.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.