nieuws

Opleiding betalen door sparen van punten

Archief

Vooruitlopend op de Wet Financiële Dienstverlening (WFD) is Box Finance samen met opleidingsinstituut Interfin een concept gestart waarbij de tussenpersoon software en opleidingen kan terugverdienen door middel van het sparen van Toppunten. Deze punten zijn te verdienen naast de gebruikelijke (bonus)provisie. Een aantal banken en verzekeraars (o.m. Argenta, Avéro Achmea, Falcon, Interlloyd, Reaal, Winterthur en GMAC) zijn bereid om naast de provisie een bedrag beschikbaar te stellen, enkel en alleen bestemd voor de betaling van opleidingen en software.

Bij Interfin kan men de opleidingen in het kader van de WFD ermee betalen. De softwareprogramma’s Quickstep (inkomens- en hypotheekplanningsoftware) en een relatiebeheerprogramma kunnen eveneens met de punten betaald worden. Hiermee wil Box Finance het intermediair tegemoet komen in de te verwachten kosten die de WFD met zich mee zal brengen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.