nieuws

OPF draagt pensioencursus over aan SPO

Archief

De Stichting voor Ondernemingspensioenfondsen (OPF) heeft per 1 januari de pensioencursus voor beginnende bestuursleden, leden van deelnemersraden en (beleids)medewerkers van ondernemingspensioenfondsen overgedragen aan de Stichting Pensioen Opleidingen (SPO). In het kader van deze samenwerking nemen twee vertegenwoordigers van OPF plaats in het SPO-bestuur. OPF blijft betrokken bij het onder de aandacht brengen van de pensioencursus bij haar achterban en bij het zorgdragen voor een goede aansluiting van de cursus bij de praktijk van de ondernemingspensioenfondsen. 

SPO is blij met de overname van de cursus. “Wij willen hét opleidingsinstituut zijn voor de pensioensector.” Een andere reden voor de overdracht is de noodzaak tot verdere professionalisering van de cursus in de toekomst, onder andere door hogere eisen zoals vastgelegd in eindtermen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.