nieuws

Open brief aan Tros Radar

Archief

“Redactie Radar,

Jullie lopen in jullie uitzendingen vaak weg met Independer als vergelijkingssite en er wordt, vind ik, de indruk gewekt dat Independer dat allemaal alleen maar doet ten gunste van de consument. Maar Independer is toch gewoon een commerciële tussenpersoon net als wij?
Ik lees net in een artikel in AssurantieMagazine van 21 juli 2006 dat Independer inmiddels – en misschien wel dankzij de gratis (?) reclamezendtijd in Radar – één van de vijftig grootste tussenpersonen is geworden. Ik denk dat het raadzaam is om voortaan te melden dat het om reclame gaat, als jullie Independer weer eens in de uitzending halen!”
Met vriendelijke groet,
Ewoud van der Linden,
Verzekeringsburo Van der Linden

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.