nieuws

Oomens vertrekt bij het Verbond

Archief

Mr M.L. Oomens (39) treedt per 1 augustus terug uit de directie van het Verbond van Verzekeraars. “Zij heeft dit besluit genomen om persoonlijke redenen en na goed overleg met haar collega-directieleden en de voorzitter van het Verbond”, aldus een gezamenlijke bekendmaking.

Mevrouw Oomens trad in 1985 in dienst bij het Verbond, was van eind 1989 tot 1993 algemeen secretaris van de Vereniging van Brandassuradeuren, waarna zij werd benoemd tot directeur van de sector Schadebeheersing.
De directie van het Verbond bestaat per 1 augustus nog uit prof. dr E.J. Fischer (algemeen directeur) en P.H. Kremer.
Nieuwe structuur VIP
Bij het Verbond wordt de sector VIP (Verzekeraars Instituut voor Preventie) als zodanig opgeheven. Daarvoor in de plaats komt een Verbondscommissie Preventie & Criminaliteitsbeheersing, onder voorzitterschap van de huidige sectorvoorzitter mr R.D. Crommelin. Portefeuillehouder voor dit beleidsterrein wordt mr E. Kist, vice-voorzitter van het Verbond. Crommelin komt in het bestuur van de sector Schade.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.