nieuws

Oomens van Verbond naar verzekeraar

Archief

Mr. Marianne Oomens (40), tot voor kort nog directeur van de sector Schadebeheersing van het Verbond van Verzekeraars, is afgelopen week van start gegaan bij UAP-NieuwRotterdam als directeur van de divisie commercie. Zij zal zich in deze functie concentreren op het marketing-management. “Een van m’n eerste taken wordt de integratie van de marketing-activiteiten van UAP-NieuwRotterdam”, zegt Oomens op haar eerste werkdag in Utrecht.

De gloednieuwe directeur commercie zegt bij het Verbond opgestapt te zijn omdat ze na 11 jaar wel aan een nieuwe uitdaging toe was. “Vervolgens werd ik benaderd door UAP-NieuwRotterdam en ik ben op die uitnodiging ingegaan. Ik zie het als een uitdaging om te werken voor een onderneming die net een fusie en verhuizing achter de rug heeft. Bovendien is het een heel leuk bedrijf”, aldus Oomens.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.