nieuws

OOM komt met jongerenvariant Global Traveler

Archief

OOM Verzekeringen introduceert de Young Global Traveler-verzekering. Deze ziektekostenverzekering is bedoeld voor uitwisselingsstudenten en au-pairs tot 30 jaar, die naar het buitenland gaan of naar Nederland komen.

De Young Global Traveler-verzekering bestaat uit een ziektekostendekking (standaard en uitgebreid) en een aanvullend verzekeringspakket. De ziektekostendekking is gelijk aan die van de Global Traveler-verzekering, maar kent een scherpere premie. Het aanvullend verzekeringspakket bestaat uit reis, inboedel, ongevallen, rechtsbijstand en aansprakelijkheid particulieren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.