nieuws

Ook VinPlan verder met CWP

Archief

Ook financial planner en softwarebouwer VinPlan gaat verder met het rekenprogramma Contante Waarde Personenschade (kortweg CWP) na de beëindiging van de samenwerking met Andriessen & Geurst. Dit letselschadebureau liet eerder deze week al weten, dat het CWP wil voortzetten met een andere softwarebouwer.

VinPlan, dat de samenwerking had opgezegd “gezien het gevoerde marketing- en relatiebeleid”, zal eveneens tijdig een nieuwe overeenkomst aan licentiehouders voorleggen. Om de gebruikers beter van dienst te zijn, is VinPlan deze week gestart met een nieuwsbrief Personenschade-calculaties.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.