nieuws

Ook vestiging van Drost in Deventer

Archief

Het in Hengelo (Overijssel) gevestigde Letselschadebureau Drost en het daaraan gelieerde re-integratie-, arbeidsdeskundig en medische adviesbureau Destinatum hebben nu ook een kantoor in Deventer (Colmschate).

Een toename van opdrachten uit de regio Salland-Achterhoek wordt als reden voor de uitbreiding genoemd. Algemeen directeur Yme Drost heeft personenschade-expert Fred Zwarts (50) aangetrokken als vestigingsmanager. Zwarts werkte bij GAB Robins Takkenberg als teammanager van de productgroep personenschade. Voordien (tot 2003) maakte hij deel uit van de maatschap Van Kouterik & Partners. Zwarts verwacht met zijn team medio juni operationeel te zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.