nieuws

‘Ook verkoop reispolissen moet vallen onder toezicht FSA’

Archief

De nieuwe aangescherpte gedrags- en vakbekwaamheidseisen die door toezichthouder FSA worden opgelegd aan verzekeraars en intermediair, zouden volgens de Britse verzekeringssector ook moeten gelden voor de aanbieders van reisverzekeringen

Als dit, zoals thans is voorgesteld, niet gebeurt, zou dat schadelijk kunnen zijn voor het aanzien van de gehele verzekeringsbranche, omdat elke klacht over acceptatie of schadeafwikkeling zijn weerslag heeft op de totale verzekeringsindustrie. In Groot-Brittannië sluiten drie van de vijf vakantiegangers een reisverzekering af bij een reisbureau.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.