nieuws

Ook toezichthouder beurswereld doet nu onderzoek naar Marsh

Archief

Na openbaar aanklager Eliot Spitzer doet nu ook de Securities and Exchange Commission (SEC), de toezichthouder op de aandelen- en beleggingsbeurs in de Verenigde Staten, onderzoek naar de handelwijze van makelaar Marsh

Het betreft in dit geval met name een onderzoek naar de (beleggings)praktijken van enkele directeuren. Er zouden aanwijzingen zijn dat enkele van hen zich schuldig zouden hebben gemaakt aan het handelen in aandelen met voorkennis, al dan niet tezamen met enkele medewerkers en relaties. ’s Werelds grootste makelaar heeft volledige medewerking aan het onderzoek toegezegd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.