nieuws

Ook NVA niet blij met Zwitserleven

Archief

In navolging van de NBVA heeft de NVA zijn ongenoegen geuit over het feit dat Zwitserleven overlijdensrisicoverzekeringen voortaan niet alleen via tussenpersonen maar ook via internet verkoopt. Zwitserleven heeft aangekondigd direct ingaande lijfrenten en koopsompolissen via internet te gaan verkopen. “De NVA ziet niet in op welke manier het opzetten van een direct kanaal naast het intermediaire kanaal in het belang kan zijn van het intermediair, zoals gesteld wordt door Zwitserleven-directeur Marco Keim”, zo luidt de verklaring.

Binnenkort hebben de twee intermediairorganisaties een gesprek met de Zwitserleven-directie over de internetactiviteiten. Volgens de NVA gebeurt dat op haar initiatief en heeft zij als eerste contact gezocht met de NBVA.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.