nieuws

Ook ja-stemmers willen nu af van bindend advies

Archief

Uit een enquête onder circa zesduizend kantoren die zijn aangesloten bij de Federatie Koepelorganisaties (FKO) blijkt dat van de kantoren die aanvankelijk bij Kifid hadden ingestemd met bindend advies (24%), nu 71% aangeeft daarmee niet langer akkoord te gaan

Deze kantoren melden de registratie bij Kifid te gaan wijzigen in ‘niet-bindend’. “Het intermediair is kennelijk niet zo blij met de laatste wijzigingen”, aldus FKO-voorzitter Henk Doornewaard. De algemene ledenvergadering van de FKO stelde vorig week al dat de grens voor bindend advies € 25.000 zou moeten zijn en meldde ook dat de 31 koepels van de FKO hun achterban (4.500 adviseurs) in die zin zouden adviseren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.