nieuws

Ook ING komt met internetverzekeraar

Archief

Zo’n drie maanden na de lancering van het nieuwe Fortis-label Ditzo volgt ING met een internetverzekeraar

De introductie wordt op zeer korte termijn verwacht, waarschijnlijk begin februari. ING, dat naam, startdatum en assortiment niet wil prijsgeven, besteedt zowel de backoffice als de schadebehandeling uit aan Van Ameyde. Het aanbod zou zich in aanvang beperken tot autoverzekeringen, net als bij Ditzo en Allsecur, de eveneens binnenkort startende internetverzekeraar van Allianz. In België heeft ING in twee maanden tijd 10.000 autopolissen online gesloten. Het concern denkt daar het marktaandeel van 1% te kunnen optrekken tot 12%; in ons land is ING de vijfde autoverzekeraar met een marktaandeel van ruim 6%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.