nieuws

Ook Erasmus stopt met bromfietspolis

Archief

In navolging van pakweg de halve markt, heeft Erasmus Verzekeringen nu ook aangekondigd te stoppen met de dekking van bromfietsen. Lopende verzekeringen zullen derhalve in mei niet verlengd worden.

Een analyse van de bromfietsportefeuille (13.000 verzekerden) heeft uitgewezen dat zowel voor de Casco- als de WA-dekking een uitgesproken negatief resultaat te zien is. Voor het komende jaar verwacht Erasmus bovendien een verdere verslechtering.
In eerste instantie wilde de verzekeraar met behulp van premieverhogingen en uitsluitingen de portefeuille weer levensvatbaar maken. “De verhogingen en uitsluitingen zouden echter zó drastisch uitpakken, dat we van mening waren dat er net zo goed gestopt kan worden. Toen wij bovendien vernamen dat een belangrijk deel van de markt zich eveneens terugtrekt, hebben we het definitieve besluit genomen”, aldus woordvoerder Mark Veldhuizen van Erasmus.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.