nieuws

Ook bij Zwitserleven en Woonfonds hypotheek goedkoper

Archief

Zwitserleven verlaagt morgen de hypotheektarieven. De tarieven voor de Hypotheek van Betere Huize daalt met 0,10% voor de 12, 20 en 30-jaar vaste rente en met 0,05% voor de 6, 7, 10 en 15-jaar. De tarieven voor de VermogensBalans Hypotheek dalen met 0,10% voor de 10, 15 en 20-jaar vaste rente en met 0,05% voor de 6-jaar vaste rente.

Bij Woonfonds Hypotheken, onderdeel van Achmea,  dalen morgen de tarieven van bijna alle rentevormen. de meeste tarieven zakken met 0,05 tot 0,10%. Alleen de tarieven van de Component Rente en 1-jaars Profi Rente blijven ongewijzigd.   

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.