nieuws

Ook Aegon en Allianz volgen premies ONVZ

Archief

Aegon en Allianz volgen – net als NN- voor hun ziektekostenpremies het beleid van risicodrager ONVZ

  Aegon voert ziektekostenpolissen waarvoor ONVZ het risico draagt. Dat is ook het geval met Nationale-Nederlanden en Allianz die hun portefeuilles hebben overgedragen aan ONVZ. De premies voor deze drie labels worden verhoogd conform de verhogingen van ONVZ. Dat houdt in, dat de premies voor alle individuele ziektekostenverzekeringen, dus ook voor de courante producten met 9,5% stijgen. Ook de aanvullende (ziekenfonds)verzekeringen gaan met 9,5% omhoog. De klassedekking gaat 10,0% omhoog. Voor collectiviteiten wordt een premieverhoging toegepast van 8,8%. Hier bovenop komt eventueel nog een opslag op basis van de betreffende schadecijfers. ONVZ heeft de nominale ziekenfondspremie nog niet vastgesteld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.