nieuws

Ooglaserkorting voor Achmea-verzekerden

Archief

Klanten van de zorgverzekeraars Zilveren Kruis, Groene Land en PWZ kunnen vanaf 1 januari met korting een ooglaserbehandeling ondergaan. Dit is mogelijk door een exclusieve samenwerking van VisionClinics (zes vestigingen) en de zorgverzekeraars van Achmea.

Wie recht heeft op het Achmea Health pakket, krijgt 15% korting op het laseren van het oog of het implanteren van een lensje waarmee het dragen van een bril of lenzen overbodig wordt. Het betreft een korting van minimaal € 300 per oog bij een ooglaserbehandeling en minimaal € 337,50 per oog bij een contactlensimplantatie.
Deze samenwerking is bijzonder omdat het bij beide behandelingen gaat om een niet medisch noodzakelijke ingreep. “In Nederland ontstaat er een trend waarbij steeds meer mensen behoefte hebben aan een behandeling die de kwaliteit van leven verbetert”, aldus beide partijen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.