nieuws

Ooglaseren

Archief

Zorgverzekeraar Trias heeft een ruime vergoeding voor ooglaseren opgenomen in zijn nieuwe top-polis: het Aanvullend Totaal Pakket. Ook biedt Trias al zijn verzekerden de mogelijkheid om met korting bij vier geselecteerde centra in Nederland en België een ooglaserbehandeling te ondergaan.

Negen talen
‘De nieuwe zorgverzekering … een jaar later’ is de titel van een speciale voorlichtingsfilm die in negen talen ingaat op de stand van zaken. De teksten zijn in het Turks, Marrokaans, Spaans, Chinees, Hindoestaans, Servo-Kroatisch, Papiamento, Moluks en het Nederlands. De films zijn ontwikkeld door Anbo voor 50-plussers, die het secretariaat voert van het RTOM (Ronde Tafeloverleg Oudere Medelanders).
Winside
Winterthur heeft zijn extranet Winside nu ook beschikbaar voor levenrelaties. Men kan zich hier abonneren op Pensioen Upd@te, formulieren en brochures downloaden en bestellen, productinformatie vinden en contactgegevens beheren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.