nieuws

ONVZ zet bonus op Digitaal Portaal

Archief

Zorgverzekeraar ONVZ beloont tussenpersonen die werken via het Digitaal Portaal met een extra afsluitprovisie.

ONVZ introduceerde eind vorig jaar het Digitaal Portaal, maar dit is nu uitgebreid met allerlei nieuwe faciliteiten. Zo kan het intermediair inmiddels volledig inzicht krijgen in de administratie van ONVZ en daarin mutaties en nieuwe polissen doorvoeren.
Om het gebruik van Digitaal Portaal te stimuleren keert de zorgverzekeraar extra afsluitprovisie uit. Bij 1 tot 50 nieuw ingevoerde polissen krijg de tussenpersoon _ 7,50 per polis. Dit loopt trapsgewijs op tot maximaal _ 15 per polis bij 500 nieuwe polissen. De reguliere afsluitprovisie bij ONVZ is 3% op de basisverzekering en 10% over de aanvullende verzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.