nieuws

ONVZ: Vrije Keuze Zorgplan

Archief

Vrije Keuze Zorgplan; zo heet het nieuwe ziektekostenproduct van zorgverzekeraar ONVZ en haar labels Aegon, Allianz en Nationale-Nederlanden. “Zoals de naam al aangeeft, willen we optimale keuzevrijheid voor verzekerden”, aldus Frans van Rijn, commercieel directeur bij ONVZ. “Ook willen we verzekerden veel meer dan ooit begeleiden in hun zorgconsumptie.”

Vrije Keuze Zorgplan (een restitutiepolis) bestaat uit de basisverzekering, drie aanvullende pakketten (met dezelfde namen als nu het geval is: Benfit, Optifit en Topfit) en een ONVZ Zorgconsulent, die de verzekerden informeert over en helpt bij het vinden van kwalitatief vooraanstaande zorg. Voor werkgevers is er nog een preventie- en verzuimmodule.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.