nieuws

ONVZ verhoogt premies met 9,5%

Archief

ONVZ verhoogt de premies voor de individuele ziektekostenverzekeringen met 9,5%

 Het verhogingsperecentage geldt voor alle individuele verzekeringen, dus ook voor de courante producten. Ook de aanvullende polissen gaan 9,5% omhoog. De klassedekking stijgt met 15,0%. Voor collectiviteiten wordt een premieverhoging doorgevoerd van minimaal 8,8%. “Bovenop dit percentage komt eventueel nog een opslag op basis van de betreffende schadecijfers”, zegt commercieel directeur Frans van Rijn. ONVZ heeft nog geen besluit genomen over de nominale ziekenfondspremie. Ook staat volgens ONVZ nog niet vast of de verhogingen ook gelden voor de polissen die Aegon onder eigen label voert en voor de overgenomen Allianz-portefeuille. De verhogingen gelden in ieder geval wel voor de portefeuille die van NN is overgeomen (zie het bericht van 25.11).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.