nieuws

ONVZ: ‘Eerste overdrachtsfase NN achter de rug’

Archief

De eerste delen van de ziektekostenportefeuille van Nationale-Nederlanden zijn overgedragen aan ONVZ.  Het ging hierbij om vier collectiviteiten met samen 90.000 verzekerden. De betreffende polissen worden nu onder het label Nationale-Nederlanden Zorgverzekering bij ONVZ in Houten behandeld.

ONVZ heeft de laatste twee maanden 180.000 verzekerden aan haar bestand toegevoegd. Behalve om NN-verzekerden ging het om de Allianz-portefeuille die 90.000 verzekerden omvat. De overdrachten vergen bij ONVZ grote aanpassingen omdat deze verzekeraar zelf slechts 145.000 verzekerden telde. De overdracht van de overige NN-polissen, waardoor ONVZ uiteindelijk uitkomt op 435.000 verzekerden, zou in juni 2005 en november 2005 plaatsvinden. Er wordt nu bekeken of dat in één keer op 1 juni a.s. kan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.