nieuws

Ontslag voor topkaderleden van Fortis

Archief

Bankverzekeraar Fortis is van plan 150 tot 200 topmanagers te ontslaan

Dat concluderen de Belgische vakbonden na de start van een wereldwijde doorlichting van de drieduizend topkaderleden van Fortis. De managers doorlopen een leiderschapstraining en worden onderworpen aan een strengere beoordeling. Degenen die niet aan de nieuwe prestatie-eisen voldoen, worden op straat gezet. Fortis bevestigt de doorlichting, maar zegt zelf dat er nog geen concrete cijfers bekend zijn over het aantal banen dat geschrapt zal worden na de evaluatie van de topkaderleden bij Fortis. De vakbonden vrezen dat de nieuwe, strenge beoordelingscultuur bij Fortis ook naar de lagere regionen van het bedrijf zal vloeien.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.