nieuws

Onno Bos directeur bij e-broker van NN

Archief

Nationale-Nederlanden heeft in Onno Bos, tot voor kort directeur client-services bij ING America, een directeur gevonden voor het op Schiphol gevestigde virtuele assurantiekantoor dat nog deze zomer van start moet gaan.

Bos (34) gaat leiding geven aan zo’n 25 medewerkers die voor het Internet-bedrijf komen werken. Het assurantiekantoor, dat voor 100% in handen is van NN, gaat al sinds de bekendmaking van de plannen in april naamloos door het leven. In juli wordt de introductie van het bedrijf verwacht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.