nieuws

Online schade melden bij Univé

Archief

Verzekerden van Univé met een aansprakelijkheidsverzekering kunnen sinds kort een schade online melden op de website van de verzekeraar: www.unive.nl.

Als de verzekerde via ‘Mijn Map’ is ingelogd, kan hij online de schade melden. Hij vult de persoonsgegevens in van degene die de schade veroorzaakt heeft en van de benadeelde. Vervolgens beantwoordt hij een aantal vragen over het voorval en de schade. Univé zegt de schade direct in behandeling te nemen. Valt de schade onder de dekking van de avp, dan wordt deze zo snel mogelijk vergoed.
Binnenkort wordt het ook mogelijk om op dezelfde manier claims voor personenauto-, bestelauto- en motor/scooterverzekering online in te dienen en online een afspraak te maken met een adviseur van Univé. Deze diensten worden uitsluitend via de optie ‘Mijn Map’ aangeboden. Hiervoor moet de bezoeker een gebruikersnaam en wachtwoord vastleggen.
Op de website van Univé kan de bezoeker nu ook een uitvaartverzekering, een bromfietsverzekering, een Standaard Studenten Pakket Polis en een woonhuisverzekering online afsluiten. Online sluiten was onder meer al mogelijk voor reisverzekering, autoverzekering, ziektekostenverzekering, ziekenfondsverzekering en inboedelverzekering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.