nieuws

Online offertemodel voor milieuschadeverzekering

Archief

De Nederlandse Milieupool heeft voor verzekeraars en tussenpersonen een online offertemodel geïntroduceerd. Met dit hulpmiddel kan snel en gemakkelijk een offerte worden gemaakt voor een milieuschadeverzekering.

Door gebruik te maken van dit hulpmiddel, genaamd Eros, kunnen de bij de Nederlandse Milieupool aangesloten verzekeraars binnen een paar minuten premie-indicaties en offertes afgeven. Ook tussenpersonen kunnen hiervan gebruikmaken, mits ze door één van de verzekeraars zijn gemachtigd.
Op de website van de Milieupool (www.milieupool.nl) is een demonstratie van het offertemodel beschikbaar. Bij de ontwikkeling ervan heeft de pool nauw samengewerkt met softwareontwikkelaar Web2design.
Bos (manager Nederlandse Milieupool), Rob Lablans (directeur Web2design) en Harko Kremers (productspecialist Nederlandse Milieupool).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.