nieuws

Online CAR-polis bij Nassau

Archief

Nassau heeft een online Construction All Risk-verzekering geïntroduceerd voor kleinere bouwprojecten.

De verzekering is bedoeld voor standaardbouwrisico's met een bouwsom tot € 300.000. "Met de vereenvoudigde acceptatieprocedure kunnen tussenpersonen snel een volwaardige CAR-dekking bieden tegen een scherpe premie", zegt Nassau.
Het product is alleen te sluiten via het extranet van de verzekeraar. Afwijkende projecten of omstandigheden die ertoe leiden dat het online product voor de desbetreffende cliënt niet beschikbaar is, worden door Nassau direct als maatwerk in behandeling genomen. Dit geldt bijvoorbeeld voor buitenlandse risico's en opdrachtgevers en voor bouwsommen van meer dan € 300.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.