nieuws

Online aanvraag bij Efdecé

Archief

Softwarebedrijf Efdecé komt binnenkort met een gratis aanvulling op het Nationaal Woonpakket, waardoor consumenten op de site van de tussenpersoon een hypotheekaanvraag kunnen indienen of informatie kunnen opvragen. De gegevens worden direct gekoppeld aan het woonpakket.

Univé Stater-klant
Univé heeft de uitvoering van het hypotheekproces uitbesteed aan Stater. Sinds 1 september worden nieuwe leningen al bij de hypothecaire dienstverlener afgehandeld. Onlangs is ook de bestaande hypotheekportefeuille geconverteerd. Stater werkt voor ruim 35 geldverstrekkers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.