nieuws

Onderzoeksbureau op de Chinese toer

Archief

Onderzoeksbureau Stekelenburg heeft samen met een Chinese collega een kantoor geopend in China. Het bureau verwacht in dat land de komende jaren een groeiende behoefte aan onderzoek.

Directeur Jan Stekelenburg heeft in oktober een maand lang gewerkt met collega Hai Yang van het in Beijing gevestigde Steele Business Investigations Center. Die samenwerking beviel zo goed, dat besloten is om samen een kantoor te openen.
De keuze voor China is vooral ingegeven door het feit dat het land zich snel aan het ontwikkelen is en bijna geen technologische of kennisachterstand heeft. Verder is de kans groot dat de Chinese markt voor verzekeringsproducten opengesteld zal worden. “Ik verwacht dat er de komende jaren in Nederland een grote behoefte aan onderzoek in China zal ontstaan. Wij willen daar klaar voor zijn”, aldus Stekelenburg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.