nieuws

Onderzoek naar levensverzekeraars

Archief

Het Woerdense bureau IG&H houdt dit najaar voor de negende maal het Nationaal Performance Onderzoek Levensverzekeraars.

IG&H is van plan ruim vierduizend tussenpersonen te gaan ondervragen over de dienstverlening van de levensverzekeraars. Conclusie van de 1998-versie van het onderzoek was dat de kwaliteit van de administratie meer en meer een argument wordt om wel of niet met een maatschappij in zee te gaan.
Naast een algemeen onderzoek laten dit jaar twaalf maatschappijen een specifiek onderzoek verrichten naar hun eigen prestaties. Het betreft De Amersfoortse, Amev, AXA, Avéro, Delta Lloyd, De Goudse, Hooge Huys, Royal Nederland, Royal & SunAlliance, Winterthur, Zurich en Zwitserleven. Nieuw zijn de Amersfoortse, AXA, De Goudse en Winterthur; afgevallen zijn Generali, Nieuwe Hollandse Lloyd en Zwolsche Algemeene.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.