nieuws

Onbesliste zorgstrijd op het voetbalveld

Archief

Normaal gesproken was begin deze maand de eredivisievoetbalwedstrijd ‘DSW-DSW’ gespeeld

Die zorgverzekeraar is immers al geruime tijd (shirt)sponsor van zowel ADO Den Haag als van Excelsior Rotterdam en deze ploegen zouden elkaar voor de competitie treffen op zaterdag 4 november. De groengele shirts van ADO Den Haag waren echter voorzien van de opdruk ‘SR Zorgverzekeraar’, het onlangs verzelfstandigde voormalige ziekenfonds van Stad Rotterdam. Op de website van ADO Haag werd verklaard: “Hoofdsponsor DSW wil hiermee de naamsbekendheid van deze partner vergroten. SR Zorgverzekeraar zal tot nader order de voor- en achterzijde van de wedstrijdshirts van ADO Den Haag sieren.” Aan SR Zorgverzekeraar wordt leiding gegeven door Chris Oomen, topman van DSW, én Theo van Duivenbode, voormalig commercieel directeur van Stad Rotterdam en voordien beroepsvoetballer. Het duel eindigde overigens in een gelijkspel: 2-2. Foto: Hans Willink.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.