nieuws

Omzet Euler Hermes weer gestegen

Archief

Kredietverzekeraar Euler Hermes heeft in het eerste halfjaar 21% meer omzet geboekt in ons land. De omzet uit kredietverzekeringen en -managementdiensten bedroeg € 23,0 mln, tegen € 18,9 mln in de eerste zes maanden van 2004. Vorig jaar boekte de kredietverzekeraar een omzetgroei van 12%.

Wereldwijd nam de omzet met 6,7% toe tot € 975 mln. Vooral in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië en de VS steeg het aantal polishouders. Daarnaast had de meevallende omzetgroei bij de polishouders een positief effect op de inkomsten uit kredietverzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.