nieuws

‘Omzet en rendement intermediair gedaald’

Archief

Het intermediair heeft vorig jaar minder omzet geboekt en minder rendement gemaakt, zo concludeert Bureau D&O uit de eerste resultaten van een onderzoek onder assurantiekantoren dat in maart wordt gepubliceerd

“Maar de eerste analyse van de cijfers tot nu toe laat ook zien dat dit zeker niet het geval is bij alle kantoortypen.” In het onderzoek worden vier typen onderscheiden: kleine particuliere schadekantoren, leven- en hypotheekkantoren, zakelijke advieskantoren en grote allroundkantoren. D&O noemt 2007 een ‘kanteljaar’. “De bijna vanzelfsprekende groei van de portefeuille is er naar verwachting uit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.