nieuws

Omzet Cunningham Lindsey gedaald door verkoop TES

Archief

De omzetcijfers van expertisebureau Cunningham Lindsey zijn vorig jaar negatief beïnvloed door de verkoop van TES aan Tokio Marine.

“Niemand ontkomt aan de huidige teruggang in de expertisemarkt als gevolg van het duidelijk teruggelopen aantal schades. Binnen dat geheel doen wij het, geloof ik, niet slecht”, aldus Gerard Böttcher van expertisebureau Cunningham Lindsey. In Nederland werd vorig jaar _ 19,4 (25,3) mln omgezet. Daarbij moet worden opgemerkt dat begin 2005 Cunningham Lindsey TES is verkocht aan Tokio Marine. De omzet van TES in ons land beliep circa _ 4 mln. “Het verschil is derhalve vrijwel volledig aan deze desinvestering toe te schrijven. Ik taxeer dat wij circa 5% zijn teruggelopen in de omzet van de overige branches”, aldus Böttcher. Op Europees niveau bedroeg de omzet _ 42,7 (44,5) mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.