nieuws

Ohra: Vendrik trekt onjuiste conclusies

Archief

Ohra is in de pen geklommen in reactie op Kamervragen van Kees Vendrik (Groen Links), welke hij baseerde op het Volkskrant-artikel ‘Collectief zorgcontract in gevaar’ naar aanleiding van een brandbrief van de maatschappij

“U wekt de verkeerde suggestie over het standpunt van Ohra en uw vragen komen voort uit onjuiste conclusies uit het gepubliceerde artikel”, aldus Ohra in een brief aan Vendrik. Ohra had werkgevers aangespoord hun werknemers te overtuigen van het belang van een bedrijfscollectiviteit. Vendrik vraagt de minister onder meer of de keuzevrijheid van verzekerden niet onder druk komt te staan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.