nieuws

Ohra stopt met DiaVitaal-zorgpolis

Archief

Ohra stopt per 1 januari met de DiaVitaal-zorgpolis voor diabetici

De betreffende verzekerden worden overgezet naar een reguliere Ohra-polis inclusief diabetesmodule. “De belangstelling bleef fors achter bij de verwachtingen. Daarmee blijkt het DiaVitaal-concept zijn tijd ver vooruit”, aldus Ohra, dat het concept vorig jaar introduceerde. “Ook belangenverenigingen hebben de noodzaak van het diabeteszelfzorgconcept nog onvoldoende erkend.” Ohra wilde met het concept de zorg voor diabetici efficiënter organiseren via intensief contact met diverse zorgverleners. Het aantal gesloten DiaVitaal-polissen is zo laag, dat Ohra daar geen mededelingen over doet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.