nieuws

Ohra onverbeterlijk

Archief

In het jongste relatiemagazine overtreedt Ohra wederom de Code Rendement & Risico.

De Arnhemse direct-writer toont bij een koopsomaanbieding (Groeiroute Lijfrenteplan) een voorbeeldrendement (14%) en een voorbeeldkapitaal. De in de code vereiste vermelding van een gemiddeld historisch fondsrendement, een afslag hiervan, het standaardfondsrendement en het productrendement ontbreken echter volledig.
September vorig jaar ging Ohra ook al opzichtig over de schreef. Productmanager Hans Steenbergen had daar toe geen verklaring voor “Wij doen er werkelijk alles aan om onze uitingen aan de code te laten voldoen”, verklaarde hij toen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.