nieuws

Ohra komt met vierde tandartspolis

Archief

Ohra breidt de tandartsdekking uit met het Tandarts500-pakket.

Per maand kost dit nieuwe tandartspakket _ 17,95; voor collectiviteiten bedraagt de premie _ 16,16. Zoals de naam van het pakket al doet vermoeden, is de maximale vergoeding van de nieuwe tandartspolis _ 500 per jaar. “Er was grote vraag naar deze tandartsdekking”, aldus Ohra.
De direct-writer had al aanvullende tandartsvergoedingen van _250/_750/_1.500 per jaar. Verzekerden die één van deze dekkingen gekozen hebben, kunnen nog tot 1 mei kiezen voor het nieuwe product. Voor alle verzekeringen geldt dat de tandheelkundige behandelingen, voor 100% vergoed worden tot het gekozen verzekerde bedrag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.