nieuws

Ohra denkt aan winkelsluiting

Archief

De verzekeringswinkels van Ohra lijken hun langste tijd te hebben gehad.

“We investeren liever in virtuele zaken dan in steen”, aldus Delta Lloyd Nuts Ohra-bestuurder Niek Hoek. Van de dertien Ohra-winkels zijn inmiddels de vestigingen in Apeldoorn en Hilversum gesloten. “Een sluiting van de resterende elf is niet onze eerste optie. Je kunt bijvoorbeeld overgaan op franchising.” Sluiting is wel het lot voor enkele vestigingen van De Groeibelegger, een bemiddelaar in beleggingsfondsen.
Samen met Nationaal Spaarfonds (NSF) doet Ohra momenteel onderzoek naar de houdbaarheid van de winkelformule. NSF is via dochterbedrijf Young Life onlangs in Rotterdam onder de naam Havest Verzekeringswinkel gestart met een franchiseformule voor multiculturele doelgroepen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.