nieuws

Ohra-chipkaart voor Gelredome

Archief

Ohra ontwikkelt een chipkaart voor het evenementencomplex Gelredome. Daarmee wordt in de toekomstige thuishaven van de Arnhemse voetbalclub Vitesse niet afgerekend in guldens (of euro’s), maar in ohra’s.

De Ohra-kaart gaat niet alleen fungeren als betaalmiddel in het Gelredome, maar ook als toegangsbewijs, parkeerkaart en telefoonkaart. Het is de bedoeling dat de kaart tevens buiten het complex gebruikt kan worden, bijvoorbeeld voor bepaalde Ohra-faciliteiten en voorzieningen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.