nieuws

Offertesoftware bij Generali

Archief

Generali heeft nieuwe offertesoftware uitgebracht voor zowel de pensioen- als inkomensproducten. Het intermediair kan hiermee voor veertien producten zowel individueel als collectief offertes uitbrengen.

Om de nieuwe software te promoten, koppelt Generali er een actie aan. Elke aanvraag gedaan met de nieuwe software levert een kans op een iPod touch op. Tot en met 1 april verloot Generali elke werkdag een iPod touch. Met de introductie van deze software brengt Generali het aantal gebruikte offertetools drastisch terug. Door alles in één pakket onder te brengen, is hergebruik van gegevens mogelijk als de klant meerdere producten wil sluiten. Andere voordelen zijn volgens Generali: de geschiktheid voor netwerk en stand alone, eenmalige installatie, automatische updates en de mogelijkheid om persoonlijke offerte-voorkeursinstellingen op te slaan in sjablonen.
Producten die nu te offeren zijn, betreffen verzekeringen voor werkgevers en werknemers, verzekeringen voor de ondernemer privé, particuliere verzekeringen en ondernemingsverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.