nieuws

Oefentherapeuten sluiten bij De Goudse aov-mantel

Archief

Bij de Goudse zijn aov-mantelcontracten gesloten voor Cesar- en Mensendiecktherapeuten.

De Nederlandse Vereniging van Oefentherapeuten-Mensendieck (NVOM) en de Vereniging Bewegingsleer Cesar (VBC) hebben bij de Goudse een mantelcontract voor de aov gesloten. De verenigingen hebben ieder zo’n duizend leden. Er was voor deze therapeuten nog geen mantelcontract. Volgens de Goudse waren zij op individuele basis verzekerd bij Movir. Het contract, dat is gebaseerd op de Optimaal-AOV, is gesloten via Frisia Verzekeringen in Den Haag.
Op de foto de ondertekening van het contract. Van links naar rechts zittend: Koos Bruijn (Frisia), Sjoukje Kruisselbrink (NVOM), Margriet van Dijk (VBC), en Fer van Heijzen (De Goudse). Staand: Jan van der Voort van der Kleij (De Goudse), Tineke de Rijcke-Van Veelen (NVOM), Ed Bierhoff (VBC), Harry Spruijt (de Goudse).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.