nieuws

Obvion wint Gouden Spreekbuis

Archief

Onderzoeksbureau Blauw Research heeft de Gouden Spreekbuis uitgereikt aan Obvion

De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de geldverstrekker die zijn imago bij het intermediair het meest heeft verbeterd. De prijswinnaar wordt bepaald aan de hand van een onderzoek onder 473 hypotheekadviseurs. Naast Obvion waren ING Bank, GMAC, Aegon en Florius genomineerd voor de Gouden Spreekbuis. “Obvion is de absolute winnaar: zeer hoge waardering, een goede bekendheid en de meest sterke voorkeurspositie”, aldus Blauw. Woonfonds, Nationale-Nederlanden en AXA hebben krediet verloren bij de ondervraagde adviseurs. ING Bank scoort met 76% het hoogst op spontane bekendheid, maar Obvion wordt het vaakst als eerste genoemd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.