nieuws

Obvion introduceert variabel renteproduct

Archief

Hypotheekbedrijf Obvion, dochter van Rabobank en ABP, heeft een variabel renteproduct in de markt gezet.

De Obvion Variabele Rente, zoals het product is gedoopt, is afgeleid van de 1-maands Euribor-rente (Euro Interbank Offered Rate) met een vaste opslag van 0,65%. Indien nodig, komen daar nog risico-opslagen bij. “Een belangrijk voordeel is dat de klant kan inspelen op de ontwikkelingen op de geldmarkt. Bij een dalende rentestand wordt in de daaropvolgende maand geprofiteerd van lagere maandlasten”, aldus Obvion.
Gelijktijdig met de introductie van het renteproduct daagt Obvion het intermediair uit mee te doen aan de Variabele Rente Quiz op zijn site (www.obvionintermediair.nl). “In pakweg tien minuten kan het intermediair zijn kennis van het renteproduct testen”, aldus Obvion. Voor elke deelnemer die alle tien vragen beantwoordt, wordt e 5 overgemaakt naar Ex-Change, een stichting die beroepsonderwijs stimuleert in ontwikkelingslanden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.