nieuws

NVGA-leden gaan resultaten melden

Archief

De 171 leden van volmachtorganisatie NVGA zijn op de algemene ledenvergadering akkoord gegaan met het voorstel dat zij allen jaarlijks de resultaten van hun volmachtportefeuille gaan aanleveren aan het bestuur van de vereniging. In september en oktober krijgen de leden een enquête toegestuurd met vragen over de resultaten in de afgelopen jaren. De NVGA denkt daarmee voortaan meer pro-actief te kunnen handelen.

Verder is op de vergadering besloten een nieuw communicatiebeleid te gaan voeren, dat onder meer bestaat uit een nieuwe huisstijl. Vanaf 1 juni wordt een nieuw logo gehanteerd. Jos van der Poel is als voorzitter opgevolgd door Bas de Voogd. Het NVGA-bestuur bestaat verder uit Toine Beljaars (Van Lanschot Assurantiën), Peter Bezemer (CDS Assuradeuren) en Coen van Ham (Nedasco).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.