nieuws

NVA vraagt Sijsma logo van site te halen

Archief

De NVA heeft er bij het Tielse assurantiekantoor Sijsma op aangedrongen het NVA-logo van de internetsite (www.sijsma.nl) af te halen. Sijsma is namelijk geen lid van de standsorganisatie.

“Het logo moet eraf of ze moeten weer lid worden”, aldus Ruud van Bommel namens de NVA. Volgens hem gebeurt het regelmatig dat kantoren ten onrechte het NVA-logo voeren. “Je ziet het vooral bij voormalige leden. Ik heb er momenteel vijf op m’n lijstje staan”.
Paul Oostdam van de NBVA herkent dat wel. “We moeten oud-leden wel eens achter de broek aanzitten om het logo van de NBVA van hun briefpapier, kantoorgevel of internetsite af te halen, ja.”
Sijsma was tot 1994 lid van de NVA. Toen werd Nationale-Nederlanden aandeelhouder van het kantoor, wat destijds niet verenigbaar was met een lidmaatschap van de NVA. Sijsma-directeur Han van Leeuwen wil geen toelichting geven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.