nieuws

NVA-voorzitter opent entreehal De Goudse

Archief

De Goudse heeft de vernieuwde entree van zijn kantoor in Gouda in gebruik genomen. De officiële opening werd verricht door Bob Veldhuis, de nieuwe voorzitter van de NVA. Tegelijkertijd werd een beeld onthuld waaraan alle medewerkers van De Goudse financieel hebben bijgedragen.

Het kantoor van De Goudse is eind vorig jaar drastisch verbouwd. Om de hele binnendienst te huisvesten, is het kantoorpand grondig opgeknapt en voorzien van een opbouw. Meest in het oog springend is de renovatie van de centrale entreehal, die tevens is uitgerust met nieuw meubilair en informatieve beeldschermen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.