nieuws

NVA richt aparte ICT-commissie op

Archief

De ontwikkelingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT) die een direct invloed hebben op de adviespraktijk van het intermediair, vormen voor de NVA aanleiding om een permanente ICT-commissie op te richten.

Een belangrijke taak van de commissie is het in de gaten houden van de marktontwikkelingen op het gebied van ICT om zo de gevolgen voor de financiële adviespraktijk te onderkennen. Andere taken zijn het NVA-bestuur van advies dienen op dit gebied en het initiëren van ICT-gespreksgroepen en -platforms.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.