nieuws

NVA: provisie afstemmen op niveau administratie

Archief

Intermediairbedrijven die veel zaken digitaal afhandelen zouden meer provisie moeten krijgen van verzekeraars, en kantoren die nog veel via post en fax doen juist minder. Dat pleidooi heeft Wijnand Jakobs, directeur van Gaba Verzekeringen en voorzitter van de ICT-commissie van de NVA, vandaag gehouden bij het GIM-event. Jakobs denkt dat de bereidheid onder het intermediair om volop mee te doen aan ketenintegratie hierdoor groeit.

Jakobs riep tevens verzekeraars op om zo snel mogelijk gebruik te gaan maken van digitale paspoorten. Met zo’n paspoort kan een tussenpersoon toegang krijgen tot het extranet van een verzekeraar. “We moeten af van het slagveld van de wachtwoordterreur.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.